Project

General

Profile

Ce se intampla cu istoricul apelurilor daca sterg user-ul care le-a generat

Vedeti si:


Atunci cand stergeti un user din baza de date, se sterg doar numele si prenumele si orice alte date de identificare asociate acestuia, din listingul PBX / Users, istoricul convorbirilor acestuia nefiind afectat.
Istoricul de inregistrari ramane disponibil in Call Detail Records, insa nu mai este asociat cu acea persoana, o data ce a fost stearsa. Astfel, nu veti mai putea filtra rezultatele pentru Userul respectiv.

In concluzie, apelurile primite sau efectuate de userul sters vor fi inca disponibile spre ascultare (daca a fost activata optiunea de inregistrare), pana la finalul perioadei de retentie setate de dvs.
Inregistrarile pot fi accesate direct din interfata sau se pot exporta.


Disponibil in alte limbi: EN

Go to top